Tuesday, May 4, 2021

Är Honda CR-V en SUV?


 Är Honda CR-V en SUV?

Ja, Honda CR-V är en mycket användbar traktat-SUV. Omständigheterna kallade vi den vår 2021 bästa traktat-SUV för värdets färger eftersom den har den bästa föreningen av natur och värde i sin rang eller ordning. Det var också en finalist för vår 2021 bästa traktat SUV för familjer bedöma på grund av sin fasta förening av börda eller burthen och omvägande förlängning, säkerhet och tillförlitlighet betyg, entydiga recensioner från fordonsjournalister, och tillgängliga föräldrar och barn-älskvärda funktioner. Den senaste upprepningen av Hondas diminutiva delning är fördraget i namn bara eftersom det har en enorm börda eller burthen clinch och nära rang eller ordningsreglerande resande förlängning. De exklusiva materialen lägger ytterligare till det påverkande skjulet.




CR-V: s slutförande är väl avrundad, med smidig hastighet, stor brännbar materia sparsamhet och en förlåtande åktur. Nackdelen är att denna två-rads SUV kommer med få färger infotainment-funktioner, och det valfria träffskyddet som helhet är inte användarvänligt.




Varför du kan tro oss: 38 recensioner analyserade

Vi analyserade 38 Honda CR V bränsleförbrukning - tillsammans med tillförlitlighetspoäng, uppskattningar av brännbara ämnen och mer - för att hjälpa dig stänga om 2021 CR-V är rätt ny bil för dig.




Denna 2021 CR V omprövning innehåller justerbar undersökning för alla modeller i denna födelse, som lanserades 2017.




U.S. Information Best Cars har rankat och granskat fordon sedan 2007, och vår pinne har mer än 75 år av kombinerad faktisk observation i automatisk slöhet. För att säkerställa vår objektivitet tar vi aldrig emot kära gåvor från biltillverkare, och ett externt företag hanterar annonserna på vår webbplats.



Ska jag köpa Honda CR-V?

CR V bör vara på kortlistan för alla som letar efter en crossover-SUV. Den av lite eller inget värt varumärke är ett dekorativt värde anbud tack vare sin rejäl summering av färger förare-främja funktioner, men tekniker kommer att behöva betala ytterligare 20000 för bekvämligheter som Android Auto och Apple CarPlay. CR-V kontrollerar nästan varje låda, men den är inte särskilt robust. Om du söker en mindre SUV med färdig hantering, vill du begränsa Mazda CX-5.




Hur mycket tar Honda CR-V ifrån?

Honda CR-V 2021 börjar vid $ 25350, vilket är en ungefär genomsnittlig andel av lite eller inget värde för en traktat-SUV. Tre högre trim säljs i mindre mängder för $ 27.860, $ 30.450 och $ 33.650.




Brow-roll impel är färger i varje märke, och all-roll impel är valfri för $ 1500. En helt laddad CR-V kan överstiga 40 000 dollar.




Skydda vårt amerikanska informationsprogram för bästa värde för stora besparingar hos din aktuella Teknisk data Honda. Du kan också falla på främsta tillverkarincitament för våra Honda-erbjudanden pojke-tjänare.




Hur mycket tar det för att säkra en Honda CR-V?

Att ta bort från att försäkra en Honda CR-V kommer att hänga på olika faktorer, inklusive din självrisk, den horisontella täckning som du vill ha och säkerhetsmärket mot förlust som du väljer. Din ålder, kön, ort, trossnitt och körregister kan också ha intryck på din säkerhet mot förlustnivåer. Förhindra vår bilsäkerhet mot förlust och leda till den bästa regeln för dig.



No comments:

Post a Comment

Best How I Met Your Mother Episodes

  Top 20 (Ranked) January 27, 2014 9.5  9325 votes S9E16 How Your Mother Met Me November 20, 2006 9.5  6655 votes S2E9 Slap Bet December 17,...